Mondzorgregister

MRbeeldHet mondzorgregister: Een register voor geaccrediteerde bij- en nascholing (opleidingen, toetsen, e-learning)

Het Mondzorgregister staat open voor inschrijvingen voor assisterende, mondhygiënisten en tandartsen.

Lees meer op de site

 

Meest gestelde vragen

Ja, je volgt een geaccrediteerde opleiding of cursus.
Het Q-keurmerk® van de Stichting Het Qualiteits Accreditatie-instituut Tandheelkunde is een objectieve waarborg voor het hoge niveau van onze opleidingen en cursussen. Het Q-keurmerk® is ontwikkeld door de tandheelkundige professie in samenspraak met TNO Leiden. Alle Q-Keurmerk® geaccrediteerde opleidingen en cursussen zijn opgenomen in het Mondzorgregister.
De opleidingen en cursussen van M2 academy zijn geaccrediteerd bij het Q-keurmerk®, registratie bij deelname aan één van de opleidingen is gekoppeld aan het Mondzorgregister, de geaccrediteerde scholingsuren worden aan het Mondzorgregister doorgegeven.
.

De Nederlandse Vereniging van Tandartsen staat voor het volgen van goede bij- en nascholing. Eén van de activiteiten om kwaliteit te bereiken en te waarborgen is het volgen van geaccrediteerde bij- en nascholing. Wezenlijk van belang is dat geaccrediteerde bij- en nascholing, die door het team van tandheelkundige zorgverleners wordt gevolgd, opgenomen wordt in een register. Het Mondzorgregister registreert wat deelnemers aan geaccrediteerde opleidingen gevolgd hebben.

Ja, je moet je persoonlijk aanmelden, zie hiervoor http://www.mondzorgregister.nl/nl/aanmelden!

Nee, er zijn geen kosten aan verbonden.